Over ons

VAN IDEE TOT EINDPRODUCT
Innovatie en eigen identiteit zijn aspecten die binnen de hengelsport een grote rol spelen. Door geheel nieuwe producten te ontwikkelen en bestaande significant te verbeteren, streeft Cresta ernaar de gebruiker maximaal te voorzien van onderscheidende en functionele producten.

CREATIEF TEAM
Het team achter Cresta bestaat stuk voor stuk uit leden die zelf vissen, zowel op recreatief niveau als op internationaal wedstrijdniveau. De kennis die de praktijk wordt opgedaan en de trends die aan de waterkant gespot worden, kunnen op deze manier worden omgezet in zeer bruikbare, nuttige en vernieuwende producten.

3D TEKENINGEN EN PRINTS
Wanneer een idee ontstaat wordt indien nodig door het designteam een 3D ontwerp gemaakt, dat vervolgens ook in 3D geprint wordt. Op de manier is het productteam van Cresta in staat het product te zien en te voelen en zelfs in de praktijk te testen alvorens de productie plaatsvindt. Aanpassingen en verbeterpunten worden er zo uitgefilterd en doorgevoerd. Pas wanneer een product in de praktijk wordt goed gekeurd zal er tot productie en verkoop worden overgegaan.

A-DESIGN
Alle Cresta producten waarop het A-design logo prijkt zijn ‘in-house’ bedacht, getekend en ontwikkeld en bezitten een volledig eigen, uniek design. Door deze manier van werken onderscheidt Cresta zich zichtbaar in producten.