VIDEO

MODULAR FEEDER HOOKLENGTH SYSTEM

Dit systeem biedt plaats aan lange onderlijnen. Dankzij de uitneembare store units zijn geknoopte onderlijnen gemakkelijk te plaatsen. Een onderlijn kan van de store unit worden gepakt terwijl die nog gefixeerd in de doos zit. Dankzij de perfecte afwerking, het slimme design en de ruimte voor een hair, kan elk type lange onderlijn overzichtelijk en beschermd worden opgeborgen.

CRESTA Advantor 6000 S

De Advantor 6000 S is speciaal ontworpen de feedervisserij op rivieren en grote afstanden. Check de video voor alle details.

GAMAKATSU Powercarp Hairrigger

De Powercarp Hair Rigger is de perfecte haak voor de methodvisserij. Deze ongelofelijk sterke haak is het juiste antwoord op de steeds groter wordende karpers op de commercials. Gamakatsu… simply the best!

CRESTA Carpetition Pole Series

De Carpetition Vaste Hengel Serie is uitgebreid met 2 nieuwe modellen. Check de video voor alle details.

CRESTA Centurion Pull Power Pole Series

Ben je opzoek naar een hengel voor het vissen op de commercials en wil je kunnen inspelen op alle omstandigheden? Check dan zeker de Centurion Pull Power Poles Series.

CRESTA Blackthorne Comfort Chair High

Met dit product voldoet Cresta aan de vraag van de visser om een stoel die stabiel staat en vooral wat hoger is. Dankzij de slimme voorgeving van het frame wordt hieraan voldaan.

Cresta Push Bead

Deze bead is speciaal gemaakt voor het vissen met een inline methodsysteem. Check de video en vind uit wat deze bead zo speciaal maakt.

IDENTITY Accelerate feeder rods

De IDENTITY Accelerate feederhengels zijn onderhevig geweest aan een langdurige en intensieve testfase. Deze hengels bieden de maximale eigenschappen aan de meest serieuze feedervisser die presteren hoog in het vaandel heeft staan.

Cresta Advantor Feeder Reel

“Advantor S reels are specially developed for feeder fishing. The elegant, compact design and the relatively large spool make this reel to a casting master. Check the video for more details.

BLACKTHORNE HEAVY FEEDERS

Met deze uitbreiding wordt de Blackthorne serie nog completer! Check de video voor de exacte details van de nieuwe 4.05 en 4.20m hengels.

Hollow en solid elastics plus internal en external bushes.

Goede werkend topelastiek zorgt voor meer vis in het net. Cresta heeft een compleet gamma aan zowel holle elastiek, volle elastiek als P.T.F.E bushes. Boven bezitten de Internals het z.g.n Bore Reduction System. Check de video voor meer info.
Hollow Elastic
Solid Elastic

VISORATE SINKING FEEDER BRAID

Voor het vissen op afstand met de feeder op witvis is een gevlochten hoofdlijn haast een must. Perfecte werpeigenschappen en een directe beetindicatie vormen de grootste voordelen. Cresta heeft de Visorate feederbraid speciaal ontwikkelt voor deze visserij, waarbij de lijn horizontaal in het water ligt. Check de video voor de exacte details en een zeer handige tip.
Meer info

Modular Hooklength Box system

CRESTA Modular Hooklength Box system.

Het gemakkelijk, overzichtelijk en veilig opbergen van je onderlijnen is met het CRESTA Modular Hooklength Box System nu voor iedereen binnen handbereik. Check de video voor de exacte details.

Meer info

Methods: inline montage of elastiek montage?

Een inline of toch een elastiek montage voor de method? In deze video wordt uitgelegd wat de verschillen zijn en waar je op kunt letten om de juiste keuze te maken.

GAMAKATSU TV: Super G-line Neo voor de method

De juiste keuze wat lijn betreft is ook voor de method visserij erg belangrijk. In deze video wordt uitgelegd waar je op moet letten en welke lijn hiervoor geschikt is.

Voor meer producten en info: www.gamakatsu.nl

Gamakatsu TV: Nylon voorslag op gevlochten hoofdlijn

In deze video wordt uitgelegd hoe je eenvoudig en gemakkelijk een nylon voorslag kunt knopen aan een gevlochten hoofdlijn voor het feedervissen.

Wanneer welk type feeder?

Verschillende omstandigheden vragen om verschillende feeders. In deze video wordt uitgelegd waar je op kunt letten om de juiste keuze te komen.

Cresta Carpetition vaste hengel serie

De Carpetition vaste hengel serie bestaat uit 4 modellen en is dankzij de diverse topkits en pullerkits helemaal naar eigen voorkeur uit te breiden. In de video worden alle features en mogelijkheden duidelijk uitgelegd.

Cresta Centurion vaste hengel serie

De Centurion vaste hengel serie bevat 3 verschillende modellen op lengtes van 10 tot 13 m. Deze universele hengels kunnen zowel voor de witvis als karper worden ingezet. In deze video worden alle features en mogelijkheden uitgelegd.

Cresta Stallion vaste hengel serie

Deze serie hengels is gemaakt op een dunne en zeer prettig in de hand liggende diameter en maken een dag lang relaxed vissen mogelijk. Dankzij de 4 uitvoeringen en de diverse passende kits is elke Stallion geheel naar eigen keuze op te bouwen. Check de video voor de exacte details.

Video Archief

Cresta Method feeders: gemakkelijk en snel wisselen!

De verwisselbare tube die elke Cresta method-, pellet- en easy fill feeder bezit, is eenvoudig en snel afneembaar. Dit maakt het mogelijk om elke feeder gemakkelijk te wisselen en zo de keuze van het gewicht en type feeder altijd optimaal is.

Cresta Method Feeders

In de serie methods van Cresta bevinden 3 verschillende uitvoeringen. Allereerst een standard method feeder, een pellet feeder en een easy fill feeder. In deze video worden het design, de features en manier van gebruik uitgelegd.

Cresta 2 piece compress Method Mould

In deze video wordt uitgelegd hoe eenvoudig, snel en effectief de Cresta 2 piece compress Method mould in praktijk functioneert. Het vullen van een method feeder was nog nooit zo gemakkelijk!

Cresta Blackthorne tassen

Met een luxe uitstraling en een doordacht design is de Blackthorne luggage range precies wat de moderne visser zoekt. In deze video worden de carryall en koeltas uit de serie besproken.

Cresta Blackthorne foedraal feeders

Met een luxe uitstraling en een doordacht design is de Blackthorne luggage range precies wat de moderne visser zoekt. In deze video worden feeder foedralen uit de serie besproken.

Blackthorne Vaste hengel foedralen

Ook voor de vaste hengel zijn er 3 nieuwe foedralen in de Blackthorne serie, Een compact 4-tube model, een 6-tube uitvoering en een 12-tube verzamelfoedraal. Check snel de video voor indeling, afwerking en overige details.

Cresta Splitshot Tool

Dit handige product van Cresta maakt het bevestigen, verschuiven en verwijderen van loodhagels zeer gemakkelijk zonder de nylon lijn te beschadigen. Check deze video voor de details.

Cresta voerkorven

Sterk en keurig afgwerkt, dat zijn de Cresta gaaskorven.
Check de video om erachter te komen welke modellen er allemaal bestaan.

Cresta Blackthorne Commercial range

De Blackthorne hengelserie bevat 4 modellen waarmee je zeer goed op de commercials uit de voeten kunt, maar  die je zeker ook prima op de open wateren kunt inzitten. Check deze video en ontdek de eigenschappen van deze methodfeeder en powerfloats hengels.

Cresta Blackthorne Feeders 40 gr.

In de Blackthorne hengelserie bevinden zich 3 modellen opgebouwd uit 2 gelijke delen en voorzien van 3 carbon tips met een werpgewicht van 40 gram. Bekijk deze video en ontdek wat deze hengel zo universeel maakt.

Cresta Blackthorne Feeders distance

Gemakkelijk en accuraat inwerpen vormt geen probleem met de 3 verschillende distance feeders in de Blackthorne serie. De hengels zijn opgebouwd uit 3 gelijke delen en voorzien van uitwisselbare carbon tips. Bekijk de video voor de vele voordelen die deze hengels te bieden hebben.

Cresta Methodfeeder Mould

YouTube

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe video’s abonneer u dan op ons YouTube kanaal.
Cresta_Video
Abonnereer